OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747055
Menu
7386
Horizontal Image Area
59232


Μάθημα 3

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ: ΜΥΘΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Οι προσωπικοί μύθοι δεν είναι αυτό που νομίζετε ότι είναι. Δεν είναι ψευδείς πεποιθήσεις. Δεν είναι οι ιστορίες που λέτε στον εαυτό σας για να εξηγήσετε τις περιστάσεις και τη συμπεριφορά σας. Η προσωπική σας μυθολογία είναι η ζωντανή υποδομή που ενημερώνει τη ζωή σας, ανεξάρτητα από το αν το γνωρίζετε ή όχι. Συνειδητά και ασυνείδητα, ζείτε σύμφωνα με τη μυθολογία σας.

Το πρόγραμμα αυτό, με τη χρήση της τελετουργίας, των ονείρων και της ιστορίας, σας προκαλεί να αποκτήσετε επίγνωση της μυθολογίας που ζείτε, να την αντιμετωπίσετε και, τέλος, να αποκτήσετε κάποια κυριαρχία πάνω της. Αυτό το πρόγραμμα είναι μια άσκηση στην «εξέλιξη της συνειδητότητας» - της συνειδητότητας της δικής σας και της συνειδητότητας ​​του πολιτισμού στον οποίο είστε ενσωματωμένοι.

Οι προσωπικοί μύθοι δομούν τη επίγνωση μας και μας δείχνουν την κατεύθυνση που γίνεται το μονοπάτι μας. Εάν δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο της προσωπικής μας μυθολογίας, τότε κατευθυνόμαστε από αυτό ασυνείδητα, με αποτέλεσμα να συγχέουμε αυτό που υπάρχει αντικειμενικά στον κόσμο με την εικόνα του κόσμου που μας δίνεται από τους δικούς μας διαστρεβλωμένους φακούς. Βασισμένοι σε μια μη συνειδητή προσωπική μυθολογία ή μια μυθολογία που μας επιβάλλεται από το κοινωνικό περιβάλλον, έχουμε την τάση να βλέπουμε μόνο ένα σωστό δρόμο. Δεν τον βλέπουμε ως τον δικό μας δρόμο, αλλά ως τον δρόμο, και δεν βλέπουμε ότι θα μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή τόσο εύκολα όσο και στην ικανοποίηση.

Μύθοι της Ζωής Μου είναι ένα πρόγραμμα προσωπικής μεταμόρφωσης που αντλεί από την έκρηξη της γνώσης και των πρακτικών που έχουν επανέλθει ή ανακαλυφθεί τον τελευταίο μισό αιώνα στους τομείς της ψυχοθεραπείας, και της προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης.

Μια προσέγγιση που περιγράφει πέντε στάδια ανάπτυξης παρουσιάζεται. Εφαρμόζονται μέθοδοι μέσω των οποίων οι άνθρωποι συνειδητοποιούν τις μυθολογίες που τους έχουν καθοδηγήσει στο παρελθόν. Με αυτή την επίγνωση, γίνεται δυνατόν να προχωρήσουμε σε μύθους που είναι πιο ζωτικοί και βιώσιμοι και οι οποίοι θα μας κατευθύνουν. Βήμα προς βήμα, το πρόγραμμα σας καθοδηγεί στην προσωπική σας μεταμόρφωση μέσω εξήγησης, συμμετοχικών εμπειριών και αληθινών περιπτώσεων. Σας βοηθά να ενσωματώσετε τη γνώση μέσω τελετουργιών και πρακτικών και στη συνέχεια να εφαρμόσετε τη νέα επίγνωση ​​στην καθημερινή ζωή. Διευκολύνει τους ανθρώπους να αναγνωρίσουν τις βαθύτερες αιτίες των δυσκολιών τους και στη συνέχεια να αναλάβουν την ευθύνη για τη δική τους θεραπευτική διαδικασία.

Τίποτα δεν είναι πιο απαραίτητο από την αναγέννηση του εαυτού. Το πρόγραμμα αυτό προορίζεται να ανοίξει τις ψυχές μας, να ξεκλειδώσει τους θησαυρούς του νου μας και μέσα από τη ιερή πράξη της αναμυθοποίησης, να απελευθερώσει το σκοπό, το σχέδιο και τις δυνατότητες της ζωής μας.


Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ είναι ένα ισχυρό αντίδοτο στη σύγχρονη ζωή που έχει παγιδευτεί σε ένα αποπροσανατολιστικό κόσμο. Σας μεταφέρει σε ένα πνευματικά εξελιγμένο ταξίδι αυτό-ανακάλυψης.
Μέσα από μια σειρά λεπτομερειακών ασκήσεων - χρησιμοποιώντας τελετουργία, όνειρα, φαντασία και πρακτικές της ενεργειακής ψυχολογίας - θα αναπτύξετε τις δεξιότητες για να γίνετε λιγότερο δεσμευμένοι από τις μυθολογίες της παιδικής σας ηλικίας και του πολιτισμού σας, ενώ μαθαίνετε να επηρεάζετε προσωπικά πρότυπα που κάποτε φαίνονταν να είναι πέρα από τον έλεγχο σας

Main Description
59233

Το πρόγραμμα έχει εφαρμογή σε διάφορα περιβάλλοντα – όπως:
Yπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού
Mικρές και μεγάλες επιχειρήσεις
Σχολικά συστήματα και κυβερνητικές υπηρεσίες
Προγράμματα βοήθειας εργαζομένων, κ.α.

Προσφέρεται σε μια πληθώρα μορφών:
Σεμινάρια εργαστήρια και ψυχο-εκπαιδευτικά προγράμματα.
Θα χαρούμε να επιλέξουμε μαζί την κατάλληλη και για εσάς!
Επικοινωνήστε μαζί μας για ένα ραντεβού ενημέρωσης συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Contact Us
59234

Main Description
59235

 

Footer
7392