OGIBiz Website

Eshop Before Menu
2747055
Menu
7386
Banner
28178
Main Description
28180

Ενεργειακά Καλλυντικά

Horizontal Image Area
28179

Καλώς ήλθατε στις «Δημιουργίες» του Προγράμματος «Πέρα Από την Ψευδαίσθηση».

Η σειρά ενεργειακών καλλυντικών «Energy Beauty» αποτελεί απολαυστικό συμπλήρωμα του Προγράμματος Μακροζωίας και Αντι-γήρανσης «Κάθε Χρόνο Όλο και Πιο Νέοι».

Η σειρά ενεργειακών καλλυντικών «Energy Beauty» προάγει έναν τρόπο ζωής που συνδυάζει την πνευματικότητα με την ολιστική περιποίηση της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας πολύτιμους λίθους όπως αμέθυστο και μαργαριτάρια, καθώς και αιθέρια έλαια. Το αποτέλεσμα; Νεανική λάμψη και ισορροπημένη πνευματική ενέργεια.

Η σειρά ενεργειακών καλλυντικών «Energy Beauty» διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα στα εξής σημεία.

Main Description
29510

Παρασκευάζονται ΜΟΝΟΝ με απόλυτα αγνά υλικά.
Δεν τους έχει γίνει ΚΑΜΜΙΑ προσθήκη οποιουδήποτε είδους συνθετικών χρωμάτων, άλλων χρωστικών ή συντηρητικών.
Συνθετικών, ζωικών προϊόντων, ή ζωικών υπο-προϊόντων. Γενετικά τροποποιημένων οργανισμών.  

Δεν υπάρχει μαζική παραγωγή. Κάθε προϊόν είναι χειροποίητο και παρασκευάζεται ειδικά για σας βάσει τον προσωπικών αναγκών σας.
Η αποτελεσματικότητα τους δεν οφείλεται στις χημικές ιδιότητες των συστατικών τους, αλλά στην δύναμη της ενέργειας των αιθέριων ελαίων και των ημιπολύτιμων λίθων και κρυστάλλων.
Τα ενεργειακά καλλυντικά «Energy Beauty»  αποτελούν εφαρμογή των κβαντικών αρχών της επιστήμης της Κβαντικής Φυσικής και είναι εμπνευσμένα από αρχαίες, ολιστικές παραδόσεις.  Σας εκπαιδεύουμε πώς να χρησιμοποιήσετε την δύναμη του νου σας για να έχετε άριστα αποτελέσματα.

Για τους λόγους αυτούς:
Δεν θα τα βρείτε στα ράφια κανενός καταστήματος ή φαρμακείου.
Οι ποσότητες είναι πολύ περιορισμένες.
Θα γνωρίζετε ότι το προϊόν που έχετε στα χέρια σας έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για σας.

Τα ενεργειακά καλλυντικά «Energy Beauty» βασίζονται στη δύναμη των ημιπολύτιμων λίθων, και των αιθέριων ελαίων, δημιουργώντας φόρμουλες βιο-ενεργούς ενέργειας που έχουν εμπνευστεί από αρχαίες, ολιστικές παραδόσεις.  Η αποτελεσματικότητα των συνθέσεων αυτών επικεντρώνεται στην αντιστοίχιση τους με τις ανάγκες και τους στόχους ενός ατόμου με την περιποίηση της επιδερμίδας, αλλά και με την γενική συναισθηματική ευεξία.

Η αισθητική και ενεργητική δύναμη των κρυστάλλων και των μετάλλων που περιέχονται στους ημιπολύτιμους λίθους είναι γνωστή και χρησιμοποιείται για χιλιάδες χρόνια.  Οι αρχαίοι πολιτισμοί, όπως οι Αιγύπτιοι και οι Κινέζοι, χρησιμοποιούσαν πολύτιμους λίθους στην περιποίηση της επιδερμίδας από την αυγή της καταγεγραμμένης ιστορίας. Σήμερα, οι λάτρεις των κρυστάλλων και των ημιπολύτιμων λίθων ισχυρίζονται ότι οι κρύσταλλοι και οι ημιπολύτιμοι λίθοι εκπέμπουν δονήσεις που μπορούν να επηρεάσουν και να θεραπεύσουν το δέρμα.
Οι υψηλής δόνησης κρύσταλλοι προσφέρουν ένα πλήθος πλεονεκτημάτων για το πνεύμα και το δέρμα σας – από την βελτίωση της διάθεσης, μέχρι την αποτοξίνωση. Τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα μπορούν να είναι εξ ίσου επιζήμια για την επιδερμίδα σας, όσο και οι φραγμένοι πόροι.
Αυτό υποστηρίζεται και επιστημονικά. Γνωστά ως ηλεκτρο-διεγερτικά, τα μέταλλα που περιέχονται στους ημιπολύτιμους λίθους λειτουργούν ως ημιαγωγοί για το δέρμα σας. Αυτό είναι σημαντικό για την αύξηση της παραγωγικότητας των κυττάρων, των επιδόσεων, της επιδιόρθωσης και της διείσδυσης του δέρματος ενώ παράλληλα αξιοποιούν τα αποτελέσματα οποιωνδήποτε άλλων συστατικών.

Για παράδειγμα, η αποτοξίνωση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε την ενέργεια και να βοηθήσετε το σώμα να αφαιρέσει τις ανεπιθύμητες τοξίνες.  Η χρήση των ημιπολύτιμων λίθων μπορεί να επιταχύνει την αποτοξίνωση σας με ήπιο αλλά συγχρόνως και αποτελεσματικό τρόπο! Κάθε ημιπολύτιμος λίθος έχει διαφορετική δόνηση, μια διαφορετική θεραπευτική ενέργεια που λειτουργεί με τη δική σας χημεία για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του σώματος στις υψηλότερες δυνατότητες του.  Στις περισσότερες περιπτώσεις, όλα περιστρέφονται γύρω από την απαλλαγή από την αρνητικότητα, την ενίσχυση της γιατρειάς, και την υποστήριξη της φροντίδας του εαυτού σας.

Τα αιθέρια έλαια είναι η εξαιρετικά συγκεντρωμένη εκδοχή των φυσικών ελαίων στα φυτά. Θεωρούνται ότι είναι το δώρο του θεού στα φυτά για να προστατεύονται από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς. Ενώ τα έλαια είναι ακόμα στο φυτό, το προστατεύουν από τα αρπακτικά και τις ασθένειες και παίζουν επίσης ρόλο στην γονιμοποίηση των φυτών. Για τις ιδιότητες τους αυτές, σε πολλούς πολιτισμούς τα αιθέρια έλαια έχουν χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Τα αιθέρια έλαια έχουν απίστευτες δυνατότητες για ευεξία. Είναι κομιστές ζωντανής ενέργειας και λειτουργούν σε όλα τα ανθρώπινα επίπεδα: σωματικό, νοητικό, συναισθηματικό, κοινωνικό και πνευματικό.  
Γιατί λοιπόν, δεν εξετάζουμε τη χρήση φυσικών προϊόντων όπως οι αρχαίοι;
Προσωπικά, μου αρέσει που τα αιθέρια έλαια και οι κρύσταλλοι είναι ένα μείγμα παλαιών και νέων προσεγγίσεων της ευεξίας, και που είναι απολύτως φυσικά και βγαίνουν από την γη και από τα φυτά. Μοιράζονται τις φυσικές δυνάμεις τους μαζί μας, δουλεύοντας με τον νου, το σώμα και το πνεύμα να βελτιώσουν την ευεξία μας. Κάνοντας υγιεινές επιλογές, σέβεστε το σώμα σας και αγαπάτε την φύση.

Βάση των ενεργειακών καλλυντικών «Energy Beauty» είναι ο συνδυασμός βουτύρου καριτέ (shea butter) και λαδιού καρύδας (coconut oil), καθώς και άλλων φυσικών προϊόντων. Στην βάση αυτή προστίθεται ένας συνδυασμός μεγάλης ποικιλίας από αγνά έλαια, υψηλής ποιότητας αιθέρια έλαια και κρυστάλλων/ημιπολύτιμων λίθων.  Λόγω της μεγάλης ποικιλίας των συστατικών, οι δυνατότητες των συνδυασμών που μπορούν να γίνουν είναι αμέτρητες.  Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάθε προϊόν είναι εξατομικευμένο, η κατάρτιση καταλόγου διαθέσιμων προϊόντων είναι αδύνατη.
Υπάρχει δυνατότητα παρασκευής αποκλειστικά για σας προϊόντων, με μια ποικιλία συνδυασμών σε:

♦ Κρέμες προσώπου
♦ Ενυδατικές λοσιόν/ενυδατικά σπρέϋ
♦ Scrub προσώπου
♦ Ορυκτές μάσκες ημιπολύτιμων λίθων
♦ Μάσκες προσώπου από φυσικά προϊόντα
♦ Αποσμητικές κρέμες (για γυναίκες και άντρες)
♦ Serum
♦ Έλαια κρυστάλλων
♦ Καθώς και άλλα

Τα ενεργειακά καλλυντικά «Energy Beauty» είναι αποτέλεσμα έμπνευσης από σειρά ετών της μελέτης μου της επιστήμης της κβαντικής φυσικής και αρχαίων παραδόσεων.

Σας εύχομαι να απολαύσετε κι εσείς αυτό το ταξίδι.

www.beyondillusionproject.com

Footer
7392